Προφίλ

H Roberto Creations δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων από το 2008, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για το γάμο και την βάπτιση. Εμπειρία στο αντικείμενο και μοναδικές δημιουργίες συνδυάζονται για να δώσουν στην εκδήλωσή σας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε ένα ιδανικό σκηνικό.

Η Roberto Creations αναλαμβάνει την διοργάνωση του γάμου ή της βάπτισής σας εξ ολοκλήρου, προτείνοντάς σας προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, σετ βάπτισης και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την τελετή και την εκδήλωσή σας (καράφες, ποτήρια, κεριά, ανθοδέσμες κ.λπ.) Επίσης, διαθέτει μοναδικές ιδέες για το στολισμό του χώρου του μυστηρίου και της δεξίωσης, ενώ μπορεί να επιμεληθεί από την αρχή ως το τέλος την διακόσμηση, με την βοήθεια έμπειρων επαγγελματιών. Ταυτόχρονα, διατηρεί συνεργασίες με χώρους εκδηλώσεων και επαγγελματίες φωτογράφους, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Καθεμία από τις δεκάδες επιλογές που θα βρείτε στην Roberto Creations είναι ξεχωριστή! Προτάσεις και ιδέες για κάθε στυλ και ύφος, χειροποίητα προσκλητήρια, κλασικές ή πρωτότυπες μπομπονιέρες και άλλες αποκλειστικές δημιουργίες σας περιμένουν για να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και θα δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο στην δική σας γιορτινή, χαρούμενη ημέρα!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να γνωριστούμε καλύτερα και να απολαύσουμε μαζί το υπέροχο ταξίδι της προετοιμασίας του γάμου ή της βάπτισής σας!